tiistai 17. joulukuuta 2013

Kestävyysvajekalenteri 17/24: Kuu

17. päivä. Eli viikko on jouluun vielä. Tasan viikko. Vähiin käy, ennen kuin loppuu. Joulun odottaminen tai joulukalenterin vääntäminen. Katsoinpa muuten, että Varpusparvi on Blogilistan luetuimpien blogien listan sijalla 1367. Aika mystinen luku. Jos lasketaan sijoituksen numerot yhteen: 1+3+6+7, saadaan myös luku 17. Nyt rupesi oikeasti pelottamaan. Ja japanilaisessa haikurunoissa on 17 tavua. Jaksollisessa järjestelmässä kloorin järjestysluku on 17. Ja numero 17 on epäonnenluku Italiassa.

Mutta nyt tiukka ote kalenterista, luukku numero 17:n tiukka metsästys Gestapo-katseellani, joka sulattaa kalenterisuklaankin, luukku väkivalloin auki ja ta-daa. Tällä kertaa kalenterissa möllöttääpi kuu.

Luukku 17: Kuu

Mjaah. Mitähän sitä kuusta keksisi? Ja mikä olisi tämän päivän Varpusparven luukkujuttu? Vähän lyö nyt tyhjää. Johtuu siitä, että kello on jo vaikka ja mitä tätä kirjoittaessa. Kun ei keksi mitään, niin ensimmäisenä on kerrottava säästä. Se on small talkia. Ihmiset olettavat, että muita kiinnostaa, mitä näkyy ikkunasta. Katson ikkunasta: Siellä on pimeää.

Nyt on sää käsitelty. Mikähän olisi päivän ykkösuutinen? Niistähän väki tykkää. Se ei riitä, että jokainen lukee netistä tai lehdestä, mitä on tapahtunut, vaan siitähän pitää kirjoittaa. Mitähän on tapahtunut? On se hienoa, jos ratsastaa Helsingistä Turkuun, niin saa 30.000€ apurahan. Nyt minua mietityttää, miten kyseinen taiteilija pääsee Turusta pois? Olisiko kyseessä kenties menopaluu-apuraha.

No siinähän olisi varmaan kolmas vitsi mun stand-up-keikalle. Nyt on jo 10 sekunnin edestä materiaalia kerätty. No tuo oli huono. Ei uutiset auta tähän tilaan.

Entäs oma terveys? Vanhat ihmiset kertovat avoimesti tuntemattomille, mitä lääkkeitä syövät, millaisia leikkausarpea löytyy mistäkin ja joskus olen saanut kuulla Lidlissä alapäävaivajuttuja, kun olen miettinyt mitä näkkileipää perhe söisi sillä kertaa. Muutaman kerran on käynyt mielessä: omaiset, jutelkaa isovanhempienne kanssa näistä asioista. Ihan bloginpitäjän mielenterveyden takia.

Eli mun virtsaamisessa ei ole ollut aloitusvaivoja. Rakko on mielestäni tyhjentynyt ihan hyvin. Suihku ei ole ollut heikko. Eikä minun ole tarvinnut nousta öisin vessaan peukaloisen retkille. Ei ole ollut toistuvaa virtsaamistarvetta. Ja suihku ei ole ollut katkonainen.

No nyt on bloggaajan nolot terveysjutut käyty läpi. Ja sää. Ja päivän uutiset. Vielä yksi aihe jostakin. No joku juoru tietysti. Tiedättekö mitä? Miljoonasateen Heikki Salo kävi Hallituskadun Lidlissä!!!

Nyt mä painun nukkumaan. Kuuta ei näy mailla eikä halmeilla. Mutta luukusta se pilkistää. Huomenna taas uusi luukku.

Kotiliesi vuodelta 1925 patistaa joulusiivoukseen niin tänään kuin huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti