sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Kestävyysvajekalenteri 8/24: Jalkapallo

Joulukuun kahdeksas. Tämänkertainen luukku löytyykin kuusta koristavan äidin ulkosynnyttimien kohdalta. Tästä tietoisena avaan luukun ja tällä kertaa kuva-aiheena on… jalkapallo!!!

20131208_093655

Kahdeksas joulukuuta on tietysti Jean Sibeliuksen päivä. Eli suomalaisen musiikin päivä. 8. joulukuuta on myös toinen adventtisunnuntai. Ja ikään kuin luukun löytöpaikkaan viitaten toisen adventtisunnuntain, kunnian sunnuntain, aiheena on ns. toinen tuleminen. Toisen kynttilän sanotaan sytyttävän jouluilon.

Varpusparven kahdeksannen päivän yllätys löytyy tällä kertaa Youtubesta täältä. Koska en keksinyt mitään järkevää keltaisesta jalkapallosta suomalaisen musiikin päivänä, niin käytetäänpäs nyt tässä vaiheessa uusintakorttia. Odotan siis pelolla Adolf Hitlerin kuulevan Varpusparven käyttävän vanhaa luukkua kalenterissaan. Kyseessä on blogintekijän vuoden 2011 joulukalenterin, Jultuubin, 8. luukku. Siinäkään ei lauleta jalkapallosta, mutta sivutaan kahdeksannen päivän luukun löytöpaikkaa. Laulaja olen muutes minä.

Kotiliesi vuodelta 1925: 8. - 10.12. Jouluostokset tehtävä viimeistään (ruokatavarat, kuusenkoristeet ja kynttilät, mikäli niitä ei tehdä kotona, joululahjat perheenväelle ja palvelusväelle) - vaikka ette hankkisi lahjoja, älkää jättäkö lapsia ilman niitä, antakaa edes jotakin vaatimatonta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti